De Windows 10 Business Points

3 ICT bedrijven met vestigingen door heel Nederland vormen de Windows 10 Business Points

  • Hoogste Microsoft certificering
  • Ruime ervaring met succesvolle migraties
  • Bij jouw bedrijf in de buurt

Wie zijn wij? Achter de Windows 10 Business Points zitten gecertificeerde Microsoft Partners bij jou in de buurt: New Media 2Day, Tredion en IT Support Groep. ICT bedrijven die de hoogste certificering van Microsoft hebben en vaker met elkaar (samen)werken. Alle bedrijven hebben vele succesvolle implementaties binnen het MKB gerealiseerd. Voor Windows natuurlijk, maar ook voor Office365 en Azure.

Er zit altijd een Windows 10 Business Point in de buurt zodat jij een keuze kan maken wie het best bij jouw bedrijf en locatie past. Hieronder vertellen we graag wat meer over ons zelf.

New Media 2Day

New Media 2Day

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpen wij onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

Ons doel is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. Onze eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn onze klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

Ik wil contact met New Media 2Day

IT Support Groep

IT Support Groep

IT Support Groep in Tilburg levert MKB bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten en oplossingen. Wij maken de vertaalslag van complexe materie naar concrete IT oplossingen. Zo geven wij jou grip op het ongrijpbare van ICT. Alle voorkomende werkzaamheden aan je bedrijfsnetwerk kun je toevertrouwen aan ons.

IT Support Groep staat voor kwaliteit. Al 15 jaar! Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Eigenlijk maken we organisaties succesvoller met behulp van ICT. Ons vakmanschap en de passie van onze mensen voor het ICT-vak zijn het professionele hart van IT Support Groep. Wij leveren een bijdrage aan de strategische en tactische doelstellingen van onze klanten. Dit vormt de échte basis voor een hechte en langdurige relatie. Juist die relatie vinden wij belangrijk. Onze concrete oplossingen en onze persoonlijk aanpak bepalen mede het succes van onze opdrachtgevers.

Ik wil contact met IT Support Groep

Tredion ICT & Telecom

Tredion

Al 16 jaar actief in de ICT en Telecom markt, dat staat garant voor ervaring. Gevestigd in het centraal gelegen Gorinchem en een betrouwbare partner voor onze klanten.

Door jarenlange partnerschappen met grote namen als Microsoft en Barracuda lopen we altijd voorop als het gaat om techniek en de kennis daarvan. Daartegenover staat dat we al die tijd bij onze klanten binnen kijken en zien welke uitdagingen zij hebben.

Als business partner zijn wij op de hoogte van de werkwijze van onze klanten, we kennen de processen, weten waar de pijn zit en zijn op de hoogte van de doelstellingen. We weten als geen ander dat techniek en innovatie op alle drie de vlakken een belangrijke rol speelt. Tredion maakt de vertaalslag en stelt u in staat om ICT en Telecom als middel te gebruiken om overal, slimmer en veiliger te werken.

Ik wil contact met Tredion